Kredi Kartı Başvurusu

Garanti Bankası Kredi Kartı Başvurusu-Kart Aidatları (Bonus) 2020

Garanti Bonus Kredi Kartı başvurusunun nasıl yapıldığını, Bonus Kart türlerini, bunların özelliklerini, komisyon ve 2020 aidat bilgilerini sizlerle paylaştık. Tüm detaylar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Garanti Bankası müşterilerine Bonus özellikli kredi kartları veriyor. Bonus kart kapsamında birçok kredi kartı türü mevcut. İhtiyacınıza göre bunlardan birini tercih edip başvuru yapabilirsiniz. Ürünün genel özellikleri şöyle:

Garanti Bankası Bonus Kart

Türkiye’de en çok kullanılan kredi kartı markası olan Bonus’un Klasik ürününün özellikleri şöyle:

  • Alışveriş yaptıkça bonus kazanırsınız. Biriken paraları üye iş yerlerinde kullanabilirsiniz. Garanti-Bonus anlaşmalı üye iş yeri sayısı oldukça yüksek. Bu durum kartın avantajlarını binlerce iş yerinde kullanabilmenizi sağlıyor.
  • Alışveriş karşılığı kazanılan bonuslar 1 Bonus=1 TL olarak hesaplanır.
  • Kartın temassız alışveriş özelliği bulunuyor. Bonus Trink denilen bu özellik sayesinde 50 TL’ye kadar olan alışveriş ödemelerinizi şifresiz ve imzasız olarak anında yapabilirsiniz. (Mevcut kartınızda temassız ödeme özelliği yoksa Garanti şubelerine müracaat edip kart değişimi yapabilirsiniz.)

ÖNEMLİ: Aidatsız kredi kartı istiyorsanız mutlaka inceleyin: https://yatırımhaber.com/aidatsiz-kredi-karti/

Bonus Nakit Avans Faiz Oranları

Acil nakite ihtiyacınız olduğunda Bonus kartınızı kullanarak nakit avans çekebilirsiniz. 20.000 TL’ye kadar nakit avans kullanmanız mümkündür. En az 5 ay en çok 12 ay taksitli olarak borcunuzu geri ödeyebilirsiniz. Bu kapsamda  uygulanan nakit avans faiz oranı aylık %1,60’tır. Nakit avansa %15 KKDF ve %5 BSMV uygulanmaktadır. Bu masraflar faiz oranına dahil değildir. (BSMV ve KKDF aylık faiz tutarı üzerinden hesaplanır.)

Sonradan Taksitlendirme Özelliği

Peşin olarak ödediğiniz 100 TL ve üzeri tutardaki alışverişlerinizi sonradan 11 aya kadar taksitlendirebilirsiniz. Taksitlendirme için aylık %1,60 oranında faiz uygulanmaktadır. Bu orana KKDF ve BSMV de eklenir.

Ekstre Erteleme Özelliği

Dilediğiniz ekstre ödemesini bir dönem sonraya kadar erteleyebilirsiniz. Bu işlemi bir ekstre için yapabilirsiniz. Ertelediğiniz tutara %1,60 oranında net faiz uygulanır. 100 TL ile 30.000 TL arasındaki ekstrelerinizi erteleyebilirsiniz.

Ekstre Atlatma denilen bu ürünü kullanmak isterseniz ATLAT boşluk kart numaranızın son 6 hanesini yazıp 3340‘a gönderebilirsiniz.

Peşin Alışverişleri 3 Aya Kadar Erteleme Özelliği

Bonus kartla yapılan 100 TL ve üzerindeki harcamaları 1 aydan 3 aya kadar erteleyebilirsiniz. Bu işlem için de aylık %1,60 faiz uygulanır. Yapılan alışverişin ekstreye geçmemiş olması şarttır.

Taksitli Para Özelliği

Kart limitinizin %87’sine kadar taksitli para kullanabilirsiniz. En az 400 en çok 20.000 TL taksitli para verilebilir. Krediye benzer bir ürün olan Taksitli Para için aylık %1,60 oranında faiz uygulanır. BSMV ve KKDF vergileri bu orana dahil değildir.

Kredi Kartından Havale/EFT Özelliği

Banka hesabınızda yeterli paranın olmadığı durumlarda kredi kartınızı kullanarak para transferi yapabilirsiniz. Günde 5000 TL ayda ise 10.000 TL’ye kadar eft veya havale yapabilirsiniz. Kredi kartı ile yapılan eft ve havalelerden %4,00 komisyon + 10 TL ücret alınacaktır.

Tek Kartla Tüm Hesaplara Erişebilirsiniz

Bonus kartınızla Garanti Bankası’nda bulunan vadeli vadesiz bütün hesaplara erişebilirsiniz. Para yatırma, para çekme vs bütün işlemleri Bonus üzerinden yapabilirsiniz.

Garanti Kredi Kartı Başvurusu

Garanti Bonus Kart Başvurusu için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz. Başvuru yaptıktan sonra müşteri temsilcisi cep telefonunuz üzerinden sizinle iletişime geçecektir. Başvuru yapmadan önce müşteriden alınan yıllık kart ücretlerini incelemenizi tavsiye ederiz. Garanti kredi kartlarının yıllık ücret tutarlarını aşağıda görebilirsiniz.

Garanti kart başvuru takibi için hemen tıklayın: https://yatırımhaber.com/garanti-kredi-karti-basvurusu-sorgulama/

Garanti Bonus Kart Aidatı 2020 (Yıllık)

Garanti Bonus Kart kullanıcılarından yıllık kullanım ücreti alınmaktadır (Bonus Flexi hariç). Bankanın güncel kart ücretleri alttaki tablodaki gibidir:

Kart TürüAsıl Kart Aidatı (YILLIK) Ek Kart Aidatı (YILLIK)
Bonus 124 TL 62 TL
Bonus Gold 144 TL 72 TL
Bonus Platinum 162 TL 81 TL
Bonus American Express 162 TL 81 TL
Bonus Card’a bağlı Bonus American Express 37 TL 18 TL
Bonus Trink 124 TL 62 TL
FB Bonus 124 TL 62 TL
FB Bonus Gold 144 TL 72 TL
FB Bonus Platinum 162 TL 81 TL
GS Bonus 124 TL 62 TL
GS Bonus Gold 144 TL 72 TL
GS Bonus Platinum 162 TL 81 TL
BJK Bonus 124 TL 62 TL
BJK Bonus Gold 144 TL 72 TL
BJK Bonus Platinum 162 TL 81 TL
Trabzonspor Bonus 124 TL 62 TL
Trabzonspor Bonus Gold 144 TL 72 TL
Trabzonspor Bonus Platinum 162 TL 81 TL

Garanti Bankası’na Kart Aidatı Ödemek İstemiyorum

Yeni yönetmeliğe göre müşterilerin bankalardan aidatsız kredi kartı isteme hakları var. Buna karşılık bankalar müşterilerinin bu talebini karşılamak zorundalar. Bu düzenlemeden sonra her bankanın aidatsız kredi kartı ürünü çıkardığını gördük.

Garanti Bankası’nın aidatsız kredi kartı ürünü olan Bonus Flexi hakkında detaylı bilgi almak isterseniz bu bağlantıyı ziyaret ediniz: https://yatırımhaber.com/garanti-bankasi-aidatsiz-kredi-karti/

Soru ve görüşlerinizi alttaki yorumlar bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu